Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Citește pentru mai multe informatii.

Plata si Livrarea

Plata si Livrarea

Incercam sa raspundem la eventualele semne de intrebare pe care le-ati putea avea. In cazul in care nu gasiti raspunsul mai jos, ne puteti contacta la telefon sau pe email.

Trimiteti in orice localitate din tara?

DA! Absolut oriunde in tara, unde poate ajunge Posta Romana sau curierul.

Cum se face plata?

 • RAMBURS (plata la livrare)
  Pretul total al coletului se va achita agentului de curierat rapid, in momentul primirii produselor.
 • OP (Ordin de Plata)
  Dupa validarea telefonica sau pe email a comenzii puteti sa faceti plata in contul pe care il primiti pe email in momentul in care ati finalizat comanda.
 • PayPal
 • Carte de Credit/Debit - procesator Plati Online (www.plationline.ro)
  • Cardurile acceptate sunt Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron - orice model.
  • Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat automat pe o legatura securizata unde va trebui sa urmariti instructiunile primite. In momentul in care ati finalizat plata, atat noi cat si dvs. primiti o notificare pe adresa de email (lipsa acestei notificari de la Plati Online indica faptul ca tranzactia nu s-a finalizat cu succes).
  • Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverul Plati Online. wunder2.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
  • Tranzactia dvs. prin sistemul Plati Online va aparea pe extrasul de cont cu denumirea Ralix Channel SRL


Cat dureaza livrarea?
Livrarea produselor aflate pe stoc se face intre 24 - 72 de ore, pentru celelalte produse poate dura de la 5 la 14 zile, iar in situatii extreme chiar 21 zile.

Cat costa livrarea?

- 15 RON pentru Plata Ramburs, prin banca a produselor in tara sau plata cu cardul.

- 10 RON pentru Plata Ramburs, Transfer Bancar in Bucuresti sau plata cu cardul

Pentru comenzi mai mari de 100 RON, transportul este gratuit ( In cazul comenzilor online aveti posibilitatea sa optati pentru transport gratuit).

Atentie!!!

Pentru localitatile care figureaza la firmele de curierat cu Km suplimentari, ne rezervam dreptul de a trimite coletul prin Posta Romana!

Nota: Nu suntem responsabili pentru intarzierea livrarii comenzilor cauzata de factori externi: conditii meteo extreme, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari stradale sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica firmele de curierat rapid sa livreze intre 24 - 72 de ore, fapt pentru care wunder2.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

IMPORTANT ! In cazul in care primiti coletul prin curierat rapid si observati o deteriorare a ambalajului, va rugam sa refuzati coletul si sa solicitati agentului sa intocmeasca un proces verbal! Este singura  modalitatea prin care se pot solicita despagubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor in timpul transportului. Reclamatiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat!